Traditionel thai massage

Thai massage er en over 2500 år gammel tradition.

Trad. thaimassage forgår påklædt, i tøj, og er en healende massageform. Her kombineres langsom, rytmisk massage udført med hænder, underarm, albue og fødder med yogalignende strækøvelser og mange gyngebevægelser. Den har lighedspunkter med yogaens udstrækning og fokusering på kroppens energibaner, og rummer også elementer af akupressur.

Hele kroppen bliver gennemarbejdet, massøren bruger hænder, fødder, knæ, albuer og kropsvægten og formålet er, at give modtageren et bedre helbred, større fleksibilitet og øget velbefindende. Massagen løser op på blokeringer og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi.

Thai olie massage

Massøren påfører olie på klientens krop, og massere klientens muskler med hænderne, arme og albue, og får løsnet op for alle musklerne, hele kroppen bliver behandlet.

Massagen fjerner træthed, og forøger klientens daglige energi, som hjælper hvad enten klienten har en skade i forbindelse med sport, stress i forbindelse med en travl hverdag, hvis klienten har ondt i ryggen, skuldre, nakken, ben, arme, osv., får det klientens muskler at slappe af.

Mange mennesker har problemer med smerter i muskler, uanset om man er ung eller gammel, men de fleste gør først noget ved problemet, når de ikke længere kan holde smerterne ud.

Det er absolut bedre at forebygge, så smerterne holdes nede løbende, og musklerne bliver løsnet for spændinger, hvilket også giver et meget bedre velvære.

Mange glemmer at “vedligeholde” sig selv men det er helt forkert, så derfor forkæl dig selv med en gang olie massage.

Fodmassage

Formålet med Thai Fod Massage er at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og nyt eller forøget velvære.

Du vil først modtage et fodbad or derefter begynder selve behandlingen. Punkterne på fødderne er i direkte forbindelse med steder og organer i kroppen, ved ubalance, svækkelse og sygdom bliver fødderne ømme. Punkterne under fødderne kaldes reflekspunkter, fordi de påvirker andre områder af kroppen.

Fødderne reflekszoner masseres og trykkes på med fingre, træpind og knoger. Behandlingen starter med et fodbad hvorefter fødderne masseres. Efter endt massage mærkes en dejlig lethed i fødderne.

Thai Fod Massage er godt for blodomløbet og for stimuleringen af kroppens indre organer.

Skulder-, ryg- og nakkemassage

Hoved-, hals-, ryg- og skulderregionen anvendes meget aktivt i dagligdagen og bliver derfor nemt ramt af ømhed og spændte muskler og sener, der kan være årsag til spændingshovedpine, en lidelse mange danskere er ramt af. Sådanne spændinger (også kaldt infiltrationer) kan opstå som følge af fx computerarbejde og anden form for ensidigt gentagent arbejde, evt. med dårlig arbejdsstilling. Infiltrationerne kan afhjælpes og forebygges ved massage fokuseret på hoved-, nakke-, ryg- og skulderregionen.

Hovedmassage

Hovedmassage giver mere overskud og energi.

De fleste kender til spændingshovedpine og spændte nakkemuskler som ofte kommer af stress, samme siddestilling i længere tid, kontorarbejde og lignende. Hovedpine og træthed i hovedet påvirker humøret i høj grad og det kan derfor gøre underværker, når man finder en lindring som hovedmassage. Hovedmassage er en effektiv måde at løsne spændte muskler i hovedet, nakken og skulder på. Ved hovedmassage sætter du gang i blodcirkulationen og får ny ilt og energi rundt i kroppen. Der er mange måder at hjælpe spændingerne væk ved hjælp af hovedmassage. Hovedmassage kan enten gives af andre eller man kan få hovedmassage ved egenbehandling, som ofte kan være nyttigt, da hjælpen er lige ved hånden når man virkelig trænger til hovedmassage.

Hovedmassage stimulerer blodcirkulationen og øger dit velvære

Når du får hovedmassage sætter du gang i blodcirkulationen og stimulerer nerveenderne positivt. Dette frigiver de positive hormoner i din krop, som får dig til at slappe af. Du kan sætte gang i blodcirkulationen med hovedmassage ved hjælp af et massage instrument med massagearme der forsigtigt giver hovedmassage, når du sætter massagearmene ned over hovedet og ved tindingerne med langsomme bevægelser. Du kan også bruge en pigpude eller et pigbælte for at øge blodcirkulationen og give hovedmassage der lindrer ømme og spændte muskler. Herudover kan du stimulerer dine hårsække og give hovedmassage med en træbørste med bløde naturlige træ dupper der udover at sætte gang i blodgennemstrømningen også kan give mere styrke og glans til dit hår.

Ansigtsmassage

Vidste du, at dit ansigt har 97 muskler? De kan til sammen danne mere end 7.000 forskellige udtryk. Med vores ansigtsmimik udtrykker vi alle de følelser vi har.

Spændingerne kan ofte også have sit udspring fra spændinger i nakke og skuldre, der tit sætter sig som hovedpine og som spændinger i ansigtets muskler.

Med en god ansigts- og hovedmassage kan du løsne op for de spændinger og få hovedpinen til at lette.

Min ansigts- og hovedmassage starter med en massage af nakke og skuldre. Derefter arbejder jeg mig videre med en massage af din hovedbund – og til sidst en massage af dit ansigts muskler: Panden, tindingerne, musklerne omkring øjnene, kinder, kæber, musklerne omkring munden og hagen.

Få revitaliseret dit ansigt

En god og regelmæssig ansigtsmassage og hovedmassage kan også mindske rynkerne i dit ansigt.

Så hvorfor betale dyre ansigtsrynkecremer, der alligevel ikke virker, for ikke at tale om botoxbehandlinger, der lammer dine ansigtsmuskler og giver dig en stivnet ansigtsmaske, når du gennem en behagelig ansigts- og hovedmassage kan få løsnet og revitaliseret dine ansigtsmuskler.

I forlængelse af massagen viser jeg dig, hvordan du kan give dig selv en gang ansigtsmassage.

Kontakt os

Sørup Massage /v Thanitpapa Thongprajiad

Hjedsbækvej 55, st. B
9530 Støvring

Tlf. nr.: (+45) 53 35 32 27

Email: kontakt@sorup-thaimassage.dk